Organisatie en visie

wat is sonrise

Sonrise is een initiatief van christenen uit kerken in Delfshaven. Al sinds 2005 zetten allerlei vrijwilligers zich in om een gezellige mix van sport, spel, kinderwerk en koffie met gesprek in de wijk te brengen.
Op deze manier willen we iets van Gods liefde zichtbaar te maken in de omgang met elkaar en de mensen om ons heen.

zaterdagen

Iedere 1e zaterdag van de maand en in de zomervakantie een hele week, gaan we naar het plein van Park 1943. We gaan als christenen samen de wijk in, naar mensen toe in hun eigen woon- en leefomgeving, die ook de onze is. We leggen contact met kinderen en jeugd uit de wijk door middel van sport, spel en kinderwerk. We maken contact met hun ouders en andere volwassenen op het plein onder het genot van een kopje koffie of thee. We zijn open over het feit dat we christen zijn en willen vooral door de manier waarop we bezig zijn laten zien wie onze God is. Doordat we gedurende het jaar steeds blijven terugkomen, zien we contacten sterker worden. Kom je ook?

waarom sonrise

Rotterdam is een stad van vele gezichten en kent een veelheid aan mensen, met evenveel verschillende achtergronden. Met Sonrise stellen we ons als doel deze mensen te ontmoeten op de plaatsen waar ze zijn: in de wijk en op hun plein. Om daar met ze te sporten, te praten én te delen. Om echte, waardevolle relaties met ze op te bouwen en vanuit daar te getuigen van onze levende God!

WEES CHRISTEN IN JE STAD!